Valutaer:

Forsendelse & Retur

Generelle Oplysninger Du kan nyde denne tilbagesendelsespolitik. Hvis du ikke er 100% tilfreds med den vare, du køber fra os, bedes du kontakte os. Kun elementer, der er ubrugte, i salgbar tilstand, og i original emballage er berettiget til returnering, ombytning eller tilbagebetaling. Hvis du modtager en beskadiget eller defekt vare, eller vi lavede en fejl på din ordre, så kontakt os og vi vil løse dette problem med det samme. Vi vil kontrollere kvaliteten af ordrer, men vi kan ikke love de varer, beskadiget under leveringen. For at undgå uheld, vi vælger den bedste logistik-system.

Vi er forpligtet til jeres fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i syv dage". Før du nyder denne let tilbagesendelsespolitik, skal du kontakte os med tilbage shipping adresse, før du sender poster tilbage.

Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige rækkefølge pakken. Så hvis returnering rigtige elementer til en refusion alle returvarer er omfattet af en delvis genopbygning gebyrer og nogle bankoverførsel provision. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.

Vi dækker ikke fragten af afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du blive ansvarlig for forsendelse og ekspedition. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.

Retur På vores hjemmeside din fulde tilfredshed er vores højeste prioritet for langsigtede forretningsmæssige mellem os, tilbyder vi en tilbagevenden instruktion. Før du ønsker at returnere varer, bedes du kontakte os via e-mail for at diskutere det problem, du har først.

Hvis du ønsker at returnere dine varer, bedes du underrette os via e-mail eller live chat først med angivelse af årsag og ordrenummer for tilbagevenden inden for 7 dage efter modtagelsen. Din feedback er meget vigtig for os. Alle elementer skal sendes tilbage komplet med original emballage. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi er ikke ansvarlige for pakker mistet i transit. Vær opmærksom på, at de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Så bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer, inden du afgiver din ordre.

Udveksling Inden 7 dage fra den dato, du har købt, hvis du finder de produkter, du vælger, er ikke tilfredsstillende dig i form af farve eller størrelse, føler vi beklager, at det ikke vil blive udvekslet. Men hvis det er vores fejl, kan det blive returneret, og erstattes i henhold til følgende betingelse. Du er nødt til at sende tilbage til os produkterne i original emballage, produkterne ikke skulle have været brugt så godt.

Når vi modtager varer sendt tilbage med det samme, vil vi erstatte det med nye, og sende dem tilbage til dig. Den shipping gebyrer for de udskiftede produkter, som vi sender til bør du også blive opkrævet af dig. Inden du sender varer til udskiftning, skal du overføre supplerende fragtomkostninger for at vende tilbage erstattet emner fra os først. Så snart betalingen afsluttet, vil vi erstatte de elementer, der sendes fra dig. Restitutioner Hvis du ønsker at modtage en refusion, vil vi igen kreditere den oprindelige køber kredit-eller betalingskort for summen betalt mindre postvæsenet omkostninger. Der kan gå tre hverdage fra vores modtagelse af returvarerne om tilbagebetaling, der skal behandles. Du vil modtage en bekræftelses e-mail, når transaktionen er gennemført. Der kan gå op til ti arbejdsdage for midler til at reflektere over din konto.

Aflysninger Hvis du har afgivet en ordre og gerne vil annullere det senere, bedes du kontakte vores kundeservice repræsentant så snart som muligt. Vi føler så ked af, at vi ikke kan annullere ordren, når ordren er afsendt. Tak for din forståelse. Hvis du insisterer på at annullere din ordre, skal du være opmærksom vores tilbagesendelsespolitik. Delvis ikke refunderes kreditkort gebyr trækkes fra kredit beløb.

Tilbage